Menu Zavřeno

Servírovací vozík. Dobrý pomocník do kuchyní a hotelů.

kuchyní

Pomocník pro servírování je opravdu velice důležitý. Hlavně když máme veliký hotel s možností donášky jídla na pokoje. Hlavně v luxusním hotelu je to povinnost jich několik mít. Jde spíše o reputaci daného zařízení. V restauracích se servírovací vozík hodí také. Mnoho restaurací nabízí různé akce a jiné speciality, které si vyžadují servírování přímo od kuchaře anebo vycvičeného číšníka.

Servírování všeho možného je díky vozíku hračka.

Pokud toho máme tolik, že to ani neuneseme tak se nám servírovací vozík jistě hodí. Více užitečný je také v případech, kdy je nutný kuchař, který rozkrájí a předá na talíř jídlo přímo hostům. Jedná se o speciality podniku nebo speciality šéfkuchaře, které se bez tohoto skutku jistě neobejdou. Dále bychom mohli servírovací vozík využít na venkovní občerstvení. Můžeme z kuchyně vše jednoduše vyvézt ven a podávat hostům přímo do ruky. Pokud potřebujeme něco připravit na party, Také se nám jistě bude hodit servírovací vozík. Hlavně pokud spěcháme.

Jeho skladba je velice jednoduchá. Ty nejjednodušší zařízení jsou vždy ty nejužitečnější. Máme zde nerezovou konstrukci se dvěma policemi. Na horní se většinou dává ubrus a na tu spodní se dává různé příslušenství nebo sklizené talíře ze stolu. Důležitým faktorem jsou kolečka. Díky nim totiž vozík může převážet vše co potřebujeme. Na ubruse je většinou naloženo jídlo pro naše hosty. Můžou tam být i potřeby pro šéfkuchaře, který bude pokrm servírovat přímo u stolu zákazníkům. Servírovací vozík je prostě opravdu nutností všude.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *